Match for Fjeldsted I Brovst

– Lørdag formiddag kørte Emil en match for Fjeldsted I Brovst. Efter en point -rig dag sikrede Emil og Fjeldsted sig sølv i Danmarks turneringens 1. division. Emil havde et god stabilt løb med 10 point( 3,1,3,3)

Emil føler igen glæden ved speedway og det giver resultater. Emil er dybt fokuseret på at få sæsonen sluttet med maner og hans øgede indsats på og af banen har givet pote. Næste uge er Emil inviteret til at køre Golden Helmet i Holland, hvor teamet drager afsted på en 3000 km lang tur fra Danmark til Holland samt England.

–  Saturday morning Emil Raced  a meeting for Fjeldsted speedway.

Good meeting securing Fjeldsted  a silver medal in the Danish 1.division.Emil paid 10 (3,1,3,3).
Emil is v´back feeling the joy in speedway and it shows on the results. Next week Emil will race the golden helmet in Holland and then a trip to England.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *