Hjemmematch for Peterborough

Søndag eftermiddag kørte Emil en hjemmematch for Peterborough. Og det skulle blive endnu en success med en sejr på 51-39 over Redcar.Emil udtaler ” et løb der blev kørt på en bane som ændrede sig flere gange i løbet af eftermiddagen da regnen også satte ind under løbet, men jeg følte mig rigitg godt tilpas på cyklen”. Desværre blev Emil klemt inde i hans sidste heat, med en super racer dag med 9 point på konto  en.

Sunday afternoon Emil raced a home meeting in Peterborough.And it was going to be another success with a win 51-39 against Redcar. Emil says” the track changed several times during the meeting, as the rain past the stadium, but I felt great on my bike”. Unfortunately Emil got squeezed in his last heat, but a great race day with paid 9.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *